Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020

Γιώργος Γερολυμάτος: Έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές

 «Στον κλάδο μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθίζηση. Πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είναι σε θέση να επιβιώσουν μετά από αυτό το διάστημ» ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το μεσημέρι της Τετάρτης και πρόσθεσε: «Είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που “πίνω” το “πίνουν” όλοι οι τραγουδιστές. Με καθησυχάζει το γεγονός ότι δεν είμαι μόνο εγώ».ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΔΩΑναφερόμενος στους καυγάδες για το όνομα στη μαρκίζα που ακούγεται συχνά ότι υπάρχουν στα νυχτερινά μαγαζιά, ο τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω μνησικακίες, είμαι εύκολος στη διαχείριση καταστάσεων με συναδέλφους. Όταν δημιουργείται πρόβλημα με κάποιον που με αντιπαθεί, είναι 100% ότι θα τον βρω ξανά στο δρόμο μου μετανιωμένο.

Οι τσακωμοί για τη μαρκίζα είναι κάτι δεδομένο. Είναι μερικοί ψωνισμένοι τραγουδιστές που νομίζουν ότι έχουν πιάσει… τον πάπα και ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο χρόνος το πληρώνει αυτό. Είδα πολλούς συναδέλφους μου που είχαν ψηλά τη μύτη και μετά από μερικά χρόνια δεν υπάρχουν τώρα πουθενά».

Με πολύ τρυφερά λόγια, μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος για την σύζυγο του ενώ τόνισε πως δεν τη ζηλεύει αν και είναι πολλή όμορφη και νεότερη του. «Τη γυναίκα που πήρα, αν και είναι πολλή όμορφη και νεότερη μου, δεν έχω λόγο να τη ζηλέψω. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Όταν τη κάνω εγώ ευτυχισμένη και τη γεμίζω, να ψάξει να βρει τι; Ίσα ίσα, μου αρέσει, όταν την κοιτάνε και λένε τι όμορφη που είναι. Το καλοκαίρι κάθομαι στη γωνία και βλέπω να κοιτάνε τη γυναίκα μου και γουστάρω».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος όμως σχολίασε και το σεξ: «Το σεξ είναι πολύ όμορφο όταν υπάρχει χημεία και όταν ένας άνθρωπος το απολαμβάνει νιώθοντας ότι έχει πνευματική επαφή, τότε το σ@ξ είναι ακόμα πιο όμορφο. Εγώ έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές. Και από τη σεξουαλική πλευρά και από τη λέξη “ξεπέτα” και από την πνευματική».

Πηγή: newsbeast.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου