Νικολέττα Λέκκα "Ι-δανικά Όνειρα"

 Νικολέττα Λέκκα
Ι-δανικά Όνειρα
Εικόνες: Γαρυφαλλιά Βλάχου
Σελίδες: 36, σκληρόδετο εξώφυλλο
ISBN: 978-618-84098-1-1
Εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ



Αυτό το καλοκαίρι αρχίζεις πάλι να ονειρεύεσαι! Τα «Ι-δανικά Όνειρα», το παιδικό βιβλίο της Νικολέττας Λέκκα σε κάνει την πιο ονειροπόλα βόλτα σου. Παρέα με σύννεφα που θέλουν όλα να τα δουν και να τα αγγίξουν, μέσα από κύματα θεριά και ήρωες, αεράκια-άρχοντες, βροχούλες-ξυπνητήρια και νύχτες γεμάτες υποσχέσεις… θα κάνεις το γύρο του ουρανού σου και θα θες να γίνεις κάτι πιο μεγάλο από μόνο εσένα. Νιώθεις ξανά ότι «οι αποστάσεις είναι μόνο για τους χάρτες» και «ταξιδιάρικα κάνεις τις αγκαλιές σου με όσους αγαπάς.» Έτσι, ευχαριστημένος και γεμάτος εμπειρίες, φτάνεις όχι μόνο εκεί που μπορείς, αλλά εκεί που θες. Εκεί που γεννιούνται τα όνειρα. Τα Ι-δανικά Όνειρα. Και αν κάποια όνειρά σου δε μπορείς να τα θυμηθείς, μη στεναχωρηθείς. Χωράς πάντα στα δικά μου όνειρα να μπεις. Γιατί «έτσι γίνονται τα όνειρα από δανεικά, ιδανικά. Άμα με όσους αγαπάς, τα μοιραστείς.»

Εικονογράφος του βιβλίου η Γαρυφαλλιά Βλάχου, ένα κορίτσι που έμαθε ότι «όταν αγαπάς, το "αλλού" δεν είναι ποτέ μακριά». Η Γαρυφαλλιά ζωγράφισε το πιο όμορφο σύννεφο και το χάρισε στη μαμά της να στολίσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο. Ύστερα έφτιαξε κεράσματα και θάλασσες, το κόκκινο σπίτι και πεταλούδες λευκές, έναν πλανήτη γεμάτο φίλους και εκείνα τα κορίτσια που έβγαλαν επιτέλους τις ρόδες τις βοηθητικές και έφτασαν τόσο μακριά… Όσο τα πάνε οι διαδρομές που επέλεξαν. Γιατί στη ζωή έχουμε πάντα επιλογές!  

Ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες που θα δεις και που θα φτιάξεις. Με τα μάτια της καρδιάς. Όπως παλιά. Όπως ξανά!

Τα «Ι-δανικά Όνειρα» της Νικολέττας Λέκκα, σε εικονογράφηση Γαρυφαλλιάς Βλάχου, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ και απευθύνονται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω.

Για παραγγελίες: 6985 551022, info@namougellas.com και στο e-shop των Εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ: namougellas.myshopify.com




Βιογραφικό

Η Νικολέττα Λέκκα, γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας 5 βιβλίων για παιδιά και ενήλικες, διεθνής μακρο-οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μαμά, πολίτης και άνθρωπος που θέλει να νιώθει καλά. Το 2018 ίδρυσε τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ και δημιούργησε το Να Μου Γελλάς (www.namougellas.com), μια πρωτότυπη ιδέα μέσω της οποίας ο αναγνώστης αποκτά πρόσβαση σε λογοτεχνικές ιστορίες που θα αγαπήσει και έχει την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστές συναντήσεις με ανθρώπους που θαυμάζει. Ένα στέκι που θα αγαπάς και θα θες να επιστρέφεις.

Από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ κυκλοφορούν επίσης τα παραμύθια της Νικολέττας Λέκκα: «Το ταξίδι της ζωής μας» και «Το κλειδί της Ευτυχίας» και οι ιστορίες για μεγάλους: «Ιερές Αριθμήσεις» και «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια