Promo Video Botox και Υαλουρονικό προσώπου

Video που δημιουργήσαμε για λογαριασμό του Ιατρείου πλαστικής χειρουργικής Περιστερίου.



Στείλτε μας στο mail vlogitall.eu@gmail.com
ώστε να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες κάλυψης video, φωτογραφίας, social media διαφήμισης και δημιουργίας περιεχομένου.

Στο video μπορεί κάποιος να δει τη διαδικασία botox στο πρόσωπο.


Το botox η αλλιώς βοτουλινική τοξίνη είναι μία από τις δημοφιλέστερες μη-χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως. Αποτελεί την νούμερο ένα θεραπεία για την καταπολέμηση των ρυτίδων, αφού είναι ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία και πολύ αποτελεσματική.

Είναι μια θεραπεία αντί-γήρανσης η οποία μας προσφέρει ένα νεανικό και λείο δέρμα. O τρόπος λειτουργίας της είναι να μειώνει την σύσπαση των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει και ως πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων. Αφού όσο ο μυς δεν συσπάτε οι ρυτίδες δεν επιδεινώνονται για το διάστημα που διαρκεί η δράση του.

Το Botox – μπότοξ είναι ένα είδος πρωτεΐνης το οποίο δρα τοπικά χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος με μικρής διάρκειας και σπάνιες παρενέργειες, οι οποίες είναι αναστρέψιμες. Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι να γίνεται η διαδικασία από έναν εξειδικευμένο και έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Η μέθοδος αυτή απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που οι ρυτίδες έκφρασης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.


Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για το botox και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στο 2105770177.

#video #botox #plastic_surgery #vlogitall #video #viral #athens #greece #peristeri

Στείλτε μας στο vlogitall.eu@gmail.com
ή καλέστε μας στο 6983358313
ώστε να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες κάλυψης video, φωτογραφίας, social media διαφήμισης και δημιουργίας περιεχομένου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια