Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί – Το μήνυμα που έλαβε ο αδερφός της

 Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα αναφορικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το σπίτι της στο Κορωπί εδώ και 27μέρες.



ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΔΩ


Η νεαρή κοπέλα από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, με την οικογένεια της να βρίσκεται πλέον σε απόγνωση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα, με τις αρχές να ελέγχουν με προσοχή κάθε πληροφορία και μαρτυρία, που σχετίζεται με τα τελευταία λεπτά πριν από την εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Ασφαλείας του Κορωπίου αναμένεται να συλλέξει νέο οπτικό υλικό από τις κάμερες της λεωφόρου Λαυρίου και έξω από αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας στην Παιανία, όπου φαίνεται η κοπέλα να βρέθηκε την ημέρα της εξαφάνισης της και λίγα λεπτά πριν χαθεί το στίγμα του κινητού της.

Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, η 19χρονη Άρτεμις βρέθηκε στο σημείο, ενώ εκεί φαίνεται να διαπληκτίστηκε έντονα με οδηγό ενός μαύρου αυτοκινήτου. Οι φωνές της και οι κινήσεις της τράβηξαν την προσοχή περαστικών, αγνώστων μεταξύ τους, οι οποίοι από το silver alert που έχει εκδοθεί από την πρώτη κιόλας ώρα αναγνώρισαν το κορίτσι και αποκάλυψαν όσα είδαν.

Από την άλλη, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει κι ένα ιδιαίτερο μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες ο αδελφός της 19χρονης, Άρης Βασίλης, από άγνωστο αριθμό, το οποίο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, τα μέτωπα των ερευνών είναι πολλά γι’ αυτό και η οικογένεια δεν χάνει την ελπίδα της: “Τα μέτωπα είναι πολλά και ελέγχονται με προσοχή. Όποιος έχει δει κάτι, έστω και ανώνυμα να το πει, τον παρακαλούμε πολύ. Είναι κρίμα, μιλάμε για ένα κορίτσι 19χρονών, το οποίο δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη να άνοιξε η γη και να το κατάπιε. Από την ώρα που έφυγε από το σπίτι μέχρι την στιγμή που χάθηκε το σήμα του κινητού της, έχουν μεσολαβήσει 4 ώρες. Το κορίτσι κάποιος πρέπει να το έχει δει. Υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι όντως μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής προς Παιανία και ότι κατέβηκε από αυτό. Από κει και πέρα τι έγινε, πού βρέθηκε, πού περπάτησε. Τώρα δίνουμε προσοχή στις μαρτυρίες για τον διαπληκτισμό που είχε έξω από την Vodafone στην Παιανία. Όποιος είδε κι εκεί κάτι να το πει, ώστε να δούμε τι έχει γίνει το κορίτσι”.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια