Χαλκίδα - Δολοφονία Τσακανίκα: Ανατροπή στην υπόθεση - Συνέχεια ερευνών



Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα από την Χαλκίδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  οι δράστες είναι περισσότεροι από έναν και δεν είναι ελληνικής καταγωγής.

Να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του στο σπίτι του στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας στις 12 Νοεμβρίου. Ήταν γυμνός και δεμένος σε καρέκλα και με αίματα στο πρόσωπο  ενώ το σπίτι ήταν άνω-κάτω και εμφανώς ερευνημένο.

Το θύμα φαίνεται να είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και να συνήθιζε να κλείνει περιστασιακά ραντεβού, κάτι που φαίνεται εκμεταλλεύτηκε ο δράστης ή οι δράστες. Άλλωστε ο χώρος δεν είχε ίχνη διάρρηξης και παραβίασης και τα δύο ογκώδη σκυλιά του θύματος ήταν στην αυλή χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό, κάτι που δείχνει στους αστυνομικούς ότι ουσιαστικά το θύμα άθελά του υποδέχτηκε τον δολοφόνο του και τον συνόδευσε εντός της οικίας του.





Tο αυτοκίνητο του μαρκας  Smart εντοπίστηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο το αυτοκίνητο του 51χρονου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, προς την έξοδο της πόλης. Ο δράστης ή οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αθήνας για ενδελεχή έρευνα και σάρωση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες όμως στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο υπάρχουν και έχει ληφθεί υλικό για περαιτέρω ανάλυση, μήπως τυχόν μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν στοιχεία που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εξιχνίαση.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.Θέμα ωρών είναι ο εντοπισμός τους από την ελληνική αστυνομία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή του 51χρονου ανησύχησε επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και πήγε σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες αντίκρισαν το άψυχο σώμα του επιχειρηματία δεμένο σε μία καρέκλα.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο 51χρονος διατηρούσε μπουτίκ με επώνυμα ρούχα στο κέντρο της Χαλκίδας, ενώ ήταν και σχεδιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια