Θρίλερ στα Βίλια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της γυναίκας που εντοπίστηκε στη βαλίτσα

 



Θρίλερ στα Βίλια: 38χρονη Κινέζα η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα -Είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο


Σε Κινέζα, 38 ετών, που είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε διπλωμένη μέσα σε μια βαλίτσα την περασμένη Τρίτη σε ερημική τοποθεσία ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομονοίας και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν, μέχρι που εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό κυνηγό την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα,   είχε ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θρίλερ στα Βίλια -Κάτω από 40 ετών η γυναίκα που εντοπίστηκε ημίγυμνη μέσα στη βαλίτσα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ, επειδή η σορός της γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αυτήν τη φάση. Ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται τουλάχιστον έναν μήνα πριν.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχό του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, ο οποίος θα ερευνηθεί εάν ανήκει ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης εκτιμούν ότι ο δράστης πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο τη βαλίτσα με την άτυχη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να καλύψει τα ίχνη του. Σημειώνεται ότι βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο κυνηγό, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια