Promo Video H Αναστασία Γιούσεφ κάνει laser αποτρίχωση

Video που δημιουργήσαμε για λογαριασμό του Ιατρείου πλαστικής χειρουργικής Περιστερίου.


Στο video μπορεί κάποιος να δει την Αναστασία Γιούσεφ να κάνει laser αποτρίχωση.




Το Laser

• Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

• Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

• Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.

• Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

• Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.

• Δεν είναι χρονοβόρo. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.


Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για το botox και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στο 2105770177.

#video #apotrixosi #plastic_surgery #vlogitall #video #viral #athens #greece #peristeri

Στείλτε μας στο mail vlogitall.eu@gmail.com
ώστε να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες κάλυψης video, φωτογραφίας, social media διαφήμισης και δημιουργίας περιεχομένου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια