16 Ιουλίου: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

 


Τηλεόραση 

Έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ''Η συκοφαντία του αίματος''.

Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές Άκρως οικογενειακόν, Κόκκινος κύκλος, Το κόκκινο δωμάτιο και Επτά θανάσιμες πεθερές. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις σειρές Λούφα και παραλλαγή και Βέρα στο δεξί. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε μέσα από την σειρά Έχω ένα μυστικό στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ακολούθησαν οι πετυχημένες σειρές Η ζωή της άλλης και Κλεμμένα όνειρα. Ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά Το σόι σου, ένας ρόλος που τον καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. Τη σεζόν 2020 & 2021 έπαιξε στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Την σεζόν 2021 & 2022 παίζει στη σειρά Σε αγαπάω μεν αλλά. 

Κινηματογράφος 

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Η διακριτική γοητεία των αρσενικών'. Συμμετείχε στη δημοφιλή ταινία Μόλις χώρισα, που ήταν και η πιο γνωστή του ταινία. Το 2017 επέστρεψε στον κινηματογράφο για την ταινία Ο θησαυρός, ενώ έχει παίξει και σε 3 τηλεταινίες. 

Θέλετε κι εσείς να αναλάβουμε τις αναρτήσεις στα social media της επιχείρησής σας; Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας σήμερα. 

#greece #hellas #socialmedia #δημιουργίαπεριεχομένου #video #photo #vlogitall

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια