Αμερικάνικο πεντάγωνο: Νέα έρευνα για τα UFO

  

Το αμερικανικό Πεντάγωνο πραγματοποίησε νέα μεγάλη έρευνα για το ενδεχόμενο να ήρθε η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε επαφή με εξωγήινους και μεταξύ άλλων τόνισε ότι μερικές θεάσεις UFO σχετίζονται με απόρρητα κρατικά προγράμματα.

Το Live Science σε σχετικό δημοσίευμα τόνισε ότι δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να δείχνει επαφή της αμερικανικής κυβέρνησης με εξωγήινους ή εξωγήινη τεχνολογία.


Επίσης, η έκθεση ανέφερε ότι αρκετές θεάσεις UFO τη δεκαετία του 1960 στην πραγματικότητα συνδέονται με απόρρητες πτήσεις πρωτότυπων αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροπλάνων και διαστημικών σκαφών.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη δεκαετία και με τον Ψυχρό Πόλεμο να εισέρχεται σε νέα φάση, πλήθαιναν οι αναφορές για περίεργες θεάσεις τους ουρανούς της ΕΣΣΔ και κυρίως της Δύσης, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Έτσι, ορισμένοι υποστήριξαν ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη. Εντούτοις εκείνη την περίοδο γινόντουσαν πολλές απόρρητες πτήσεις σκαφών και πυραύλων, με την κάθε πλευρά να προσπαθεί να αποσιωπήσει τη συζήτηση, ιδιαίτερα όταν στόχευε τα στρατιωτικά τους προγράμματα.

Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια